Bärgare Sveg

För dig behöver omgående assistans av Bärgare Sveg

Har du fått ofrivilligt stopp med bilen? Sitter du fast i diket längs vägkanten? Olyckor och felaktigheter går sällan att beräkna och när incidenter väl inträffar är vi snabbt framme för assistans. Vår bärgningsfirma har snabba inställelsetider och kan således för det mesta vara på plats inom 30 minuter. Assistans på Väg är följdaktligen en seriös, snabb och tillförlitlig bärgare som tar varje uppdrag på största allvar. Med kvalificerad utrustning och likväl kompetent personal ställer vi upp på både akuta och mer serviceinriktade ärenden.

Kontakta oss vid bärgning av fordon, på plats service eller för diagnos och förslag på åtgärd. Vi hälsar dig varmt välkommen att maila eller ringa våra bärgare. Din assistans kan snart vara på väg!

BÄRGNING

DÄCKSERVICE

LÅSÖPPNING

REPARATION

Professionella Bärgare Sveg

Modernt miljötänk och service under hela dygnet

Att ha ett uppdaterat och modernt miljötänk är viktigt för oss och man kan dessutom alltid bli bättre. Assistans på Väg befinner sig dagligen ute på vägar under både korta och långa transportsträckor. Det gör att vi har en konstant närvaro i trafiken, på grund av detta ser vi det som ett självklart val att enbart använda miljövänliga fordon. Således gör vi allt för att bespara miljön i så stor utsträckning som möjligt.

Vi är väl medvetna om att olyckor och andra problem kan uppstå när man som minst anar det. Vilket leder till att vi av den enkla anledningen har valt att finnas tillgängliga för bärgning och service under dygnets alla timmar. Kundnöjdhet är otroligt viktigt för oss oavsett vilken tjänst det gäller. Slutsatsen blir att överlämna arbetet till professionella bärgare Sveg och låt oss hantera arbetet med största möjliga effektivitet. Assistans på väg är en bärgare som dessutom samarbetar med alla försäkringsbolag för att således kunna erbjuda dig maximal trygghet och service.

Hur kan våra bärgare Sveg hjälpa dig?

Vår främsta uppgift som bärgare handlar om att transportera fordon som i den specifika situationen inte fungerar på egen hand. Men vi har dessutom även ett brett utbud av andra serviceinriktade tjänster. Följdaktligen så hittar du hos oss allt från däckservice och jourreparationer, till låsöppning och starthjälp. Assistans på väg erbjuder dessutom hyrbilar under den perioden du inte har tillgång till det egna fordonet.

Vill du boka bärgning eller några av våra andra tjänster? Använd kontaktformuläret nedan för att snabbt hitta en bärgare Sveg som kan assistera dig.

Välkommen att kontakta oss!

[recaptcha]